Viidakkotohtori-tiimi

Olemme v. 2010 perustettu perheyritys ja toimipiste meillä on Loviisassa.

Viidakkotohtori on jo kymmenen vuotta toiminut hyvinvoinnin kauppana ja haluamme jatkossakin palvella Teitä mahdollisimman hyvin.

Mikäli Teillä on kysymyksiä tai haluatte antaa palautetta, olethan yhteydessä meihin sähköpostitse, info@viidakkotohtori.fi

 

Ostamalla Viidakkotohtorilta tuette pienen perheyrityksen toimintaa ja samalla myös muita suomalaisia pienyrittäjiä joiden kanssa tehdään yhteistyötä.

Mitä Viidakkotohtori tarkoittaa siis?
Asiakkaan on nykyään aina vain helpompi valita laadukkaita tuotteita verkkokaupasta. Usein laatu on merkittävä tekijä ostopäätöksessä, mutta hinnan halutaan olevan kohdallaan - tässä syy miksi Viidakkotohtori on lähtenyt verkkokauppa-viidakkoon metsästämään, hyvinvoinnistaan ja terveydestään kiinnostuneille ihmisille, vain parhaita tuotteita.

Viidakkotohtorin verkkokauppaan on valittu vain Viidakkotohtori-perheen itsetestaamiaan, hyvinvointiin positiivisesti vaikuttavia valmisteita ja tuotteita.

Emme missään nimessä ole tohtoreita, mutta mielestämme jokainen voi itse olla oman elämänsä tohtori, valitsemalla positiivisesti hyvinvointiin vaikuttavia tuotteita, "Olet mitä syöt"-periaatteella, ja siksi kaikki alkaa maaperästä ja mullasta. Haluamme viljellä laadukasta multaa jossa kasvatamme puhtaita kasviksia. Meille tärkeitä asioita ovat siis ekologisuus, luonnonmukainen viljely, kestävä kehitys, puhdas ruoka ja puhdas ilma.

Tervetuloa siis tutustumaan Viidakkotohtorin putiikkiin - käykää vaan peremmälle.

Kevätmessut 2019 Helsingin Messukeskusella.

Kevätmessut 2017    Helsingin Messukeskusella.

Loviisan Wanhat Talot 2016 -tapahtumassa olimme mukana molempina päivinä.

ILoveMe.messut -13

Olimme mukana Helsingissä iLoveMe-messuilla v. 2013

© 2020 Bokashi Garden. Created with Wix.com


#bokashigarden, Bokashi Garden, Bokashi Garden Finland, kompostointi, fermentointi, bokashitarvikkeet

Sivustolla olevien materiaalien tallentaminen, julkaiseminen ja jakaminen

Bokashi Garden Finlandin sivusto sisältää materiaaleja, jotka ovat suojattuja omistusoikeuksilla, tekijänoikeuksilla ja muilla immateriaalioikeuksilla.

Yksityinen henkilö

Yksityinen henkilö saa vapaasti jakaa linkkejä tai osia teksteistä, esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, jos vieressä on tieto että se on tältä sivulta lainattua tekstiä.

Palvelun sisällön tai osan kopioiminen, tallentaminen, (kuten tallentaminen tietokoneelle tai tulostaminen) yksityiseen käyttöön on sallittu.

 

Yritykset

(Tmi, yksityinen henkilö jne) eivät saa missään muodossa käyttää Bokashi Garden Finlandin tietoja omaan kaupallisiin tarkoituksiin.

Bokashi Garden Finland on Viidakkotohtorin ylläpitämä sivusto.

Sivuilla vieraileva yritys vastaa siitä että ei tallenna, kopioi, muunna tekstejä, levitä tai välitä verkkopalvelussa olevaa tekijänoikeudella tai tavaramerkkioikeudella suojattua materiaalia ilman tekijän tai oikeudenhaltijan lupaa.      

Kaikki oikeudet, joista ei olla sovittu erikseen, pidätetään.