top of page

Viidakkotohtori-tiimi

Olemme v. 2010 perustettu perheyritys ja toimipiste meillä on Loviisassa.

Viidakkotohtori on jo kymmenen vuotta toiminut hyvinvoinnin kauppana ja haluamme jatkossakin palvella Teitä mahdollisimman hyvin.

Mikäli Teillä on kysymyksiä tai haluatte antaa palautetta, olethan yhteydessä meihin sähköpostitse, info@viidakkotohtori.fi

 

Ostamalla Viidakkotohtorilta tuette pienen perheyrityksen toimintaa ja samalla myös muita suomalaisia pienyrittäjiä joiden kanssa tehdään yhteistyötä.

Mitä Viidakkotohtori tarkoittaa siis?
Asiakkaan on nykyään aina vain helpompi valita laadukkaita tuotteita verkkokaupasta. Usein laatu on merkittävä tekijä ostopäätöksessä, mutta hinnan halutaan olevan kohdallaan - tässä syy miksi Viidakkotohtori on lähtenyt verkkokauppa-viidakkoon metsästämään, hyvinvoinnistaan ja terveydestään kiinnostuneille ihmisille, vain parhaita tuotteita.

Viidakkotohtorin verkkokauppaan on valittu vain Viidakkotohtori-perheen itsetestaamiaan, hyvinvointiin positiivisesti vaikuttavia valmisteita ja tuotteita.

Emme missään nimessä ole tohtoreita, mutta mielestämme jokainen voi itse olla oman elämänsä tohtori, valitsemalla positiivisesti hyvinvointiin vaikuttavia tuotteita, "Olet mitä syöt"-periaatteella, ja siksi kaikki alkaa maaperästä ja mullasta. Haluamme viljellä laadukasta multaa jossa kasvatamme puhtaita kasviksia. Meille tärkeitä asioita ovat siis ekologisuus, luonnonmukainen viljely, kestävä kehitys, puhdas ruoka ja puhdas ilma.

Tervetuloa siis tutustumaan Viidakkotohtorin putiikkiin - käykää vaan peremmälle.

Kevätmessut 2022, vihdoinkin koronan jälkeen päästiin messuillemaan. Ständillä pidettiin todellakin hauskaa edellisten vuosien edestäkin. :D

3.jpg
1.jpg
2.jpg

Kevätmessut 2019 Helsingin Messukeskusella.

April -19 202.JPG

Kevätmessut 2017    Helsingin Messukeskusella.

Loviisan Wanhat Talot 2016 -tapahtumassa olimme mukana molempina päivinä.

ILoveMe.messut -13

Olimme mukana Helsingissä iLoveMe-messuilla v. 2013

bottom of page