top of page
Puhtaasti luontoa ajatellen

 

EM (effective mikroorganisms) ovat joukko hyödyllisiä mikro-organismeja jotka toimivat parhaiten yhdessä. Probiootit hajottavat likaa ja rasvaa.

EM mikrobien säännöllisellä käytöllä hyödylliset mikrobit lisääntyvät ja vievät haitallisilta bakteerikannoilta elintilaa. Likaa hajottamalla ne saavat aikaan loistavan puhdistustuloksen.


Biofilmit ovat mikrobisolupopulaatioita, joita löytyy kaikilta ympärillämme olevilta pinnoilta. Ne voidaan toistuvasti pestä pois voimakkailla ja desinfioivilla puhdistusaineilla, mutta samalla menetämme haitallisten bakteerien lisäksi myös hyödylliset bakteerit.


Tohtorin EM probioottiset puhdistusaineet toimivat probiootteina, jotka tarjoavat luonnollisen suojan ihollemme ja elinympäristöllemme. Puhdistetut pinnat peittyvät hyödyllisillä mikro-organismeilla, kun taas patogeenisten bakteerien määrä vähenee.  Siivouksen jälkeen EM-puhdistusaineiden mikrobit muodostavat suojaavan biofilmin tai -kalvon pinnoille ja jäävät ikään kuin lepotilaan odottamaan. Puhdistetut pinnat pysyvät siis pitempään puhtaina.

Puhdistusaineet_20%20lpnkv_edited.jpg
Luonnollinen puhdistus probioottisilla mikrobeilla.

Täysin vapaa pinta-aktiivisista aineista, fosfaateista, väriaineista, ja hajusteista. Vegaani, eläinystävällinen & 100% biohajoava.

Valitse hajusteeton EM Clear tai sitruunaöljyn raikastuoksuinen Lemon.

Clear pullo lpnk.png

Tohtorin EM® Clear on markkinoiden kirkkain EMa, joten se on ihanteellinen käytettäväksi kotona ja puutarhassa. Uuden reseptinsä ja erinomaisen valmistusteknologiansa ansiosta EM Clearilla ei ole sama fermentoitu ja hapan haju kuin EMa, vaan tuoksu on miellyttävän hedelmäinen. Tätä suositellaan käytettäväksi kotitalouksissa, erityisesti ilmanraikastimena. Kuten aina, EM Clear voidaan käyttää myös puutarhoissa ja maataloudessa.

  • Poistaa tehokkaasti hajuja ja vähentää homeen syntyä.

  • Sitä voidaan myös käyttää tahranpoistoaineena ja pyykinpesuaineena.

  • EM Clear sopii erityisesti niille, jotka ovat herkkiä hajusteille ja eteerisille öljyille, koska se ei sisällä hajusteita ollenkaan.

  • Vaalealla Clearilla on raikas kombuchamainen ja omenainen tuoksu.

  • EM Clear fermentoidaan luonnonmukaisista viljakasveista ja näin se saa kirkkaan värin ja hedelmäisen tuoksun.

  • EM Clear ei sisällä hajusteita.

  • EM Clear käytetään kattavana ratkaisuna kodin kaikille pinnoille.

  • EM Clearilla luot miellyttävän ja raikkaan sisäilman kodissasi ja puutarhassasi.

Clear Lem pullo lpnk.png

Tohtorin EM® Lemon on täysin vapaa pinta-aktiivisista aineista, fosfaateista, väriaineista ja säilöntäaineista. Pinnoista tulee säteilevän puhtaita ilman että puhdistusaineen jäämät jäävät pinnoille. Tehokkaat mikro-organismit jatkavat toimintaansa puhdistuksen jälkeenkin ja edistävät ja kohottavat hyödyllisten mikrobien ympäristöä koko talossa. Hajuja neutralisoidaan eikä peitetä hajusteiden alle. Pinnoista tulevat yhä antistaattisemmiksi ja sileiksi, eivätkä ne kontaminoidu yhtä nopeasti haitallisilla bakteereilla.

Sitruunaöljyn raikas tuoksu.

Tohtorin EM® Probioottiset Puhdistuainetivisteet kätevissä puolenlitran pulloissa.

CitPowTex%20hyllyss%C3%A4%20lpnkv_edited
Tohtorin EM Citrus.png

Tohtorin EM® Citrus on koko kodin puhdistusainetiiviste, jossa on sitrushedelmien raikas tuoksu. Sitä voi käyttää yhtä hyvin keittiössä, kylpyhuoneessa ja kaikissa kodin tiloissa.

Tohtorin EM Power.png

Tohtorin EM® Power on tehokas puhdistusaine jossa on mieto sitrushedelmien limettinen tuoksu. Sitä voi käyttää yhtä hyvin keittiössä kun kylpyhuoneessakin.

Erityisen tehokas rasvaisille pinnoille, kuten liedet, grillit, keittiön rasvaisiin pintoihin jne..

Tohtorin EM Textil.png

Tohtorin EM® Tekstiili

Poistaa hajuja, puhdistaa ja hoitaa. Pinttyneet tahrat voidaan poistaa liottamalla sen Tekstiilissä. Voidaan käyttää yhdessä BioWash-pallon kanssa.

EM Pyykinpesuun

EM mikrobipohjainen pesuaine on täysin biologinen perustuen tehokkaisiin EM mikro-organismeihin, kasvisaippuan syväpuhdistukseen sekä hajujen ja patogeenisten bakteerien pitkäaikaiseen poistamiseen tekstiileistä.

 

Tohtorin EM® Pyykinpesu Sitruuna

Tohtorin EM® Pyykinpesu ‘Hajusteeton’

Tohtorin EM® Tekstiili Pinttyneisiin tahroihin; suihkuta ja anna vaikuttaa 10 minuuttia, pese sen jälkeen pesukoneessa. Voidaan myös käyttää pesuaineena.

Pyykinpesut_20_edited.jpg
Puhtaasti luontoa ajatellen
Saatavilla Viidakkotohtori.fi
bottom of page