top of page

Välkommen till Bokashigarden.se!

Bokashi-information på svenska

Bokashirouhe _edited.jpg

 

Visste du att vi är Finlands bokashipionjärer här i bokashins hemstad Lovisa?

Vi tillverkar finskt bokashiströ som är ett torrt effektivt och hållbart strö.

Här tillverkas även EMa Mikroblösning, ett probiotiskt tillskott av aktivt EM för alla växter och för fermentering av organiskt material.

Vi har undervisat och gett råd om bokashis grunder och delat med oss ​​av tips allt sedan år 2015, då vi vill att alla ska våga ta sitt första steg med bokashi.

 

Bokashi, eller återvinning av bioavfall genom fermentering, är ett revolutionerande sätt att omvandla bioavfall till jord snabbt, enkelt och ekologiskt i ditt eget kök. 

På vår Bokashi Garden hemsida hittar du all information du behöver för att börja göra bokashi. Vi kommer också att berätta hur du använder bokashi i din trädgård och får friska, välmående och skördgivander växter.

 

Bokashi är verkligen ett steg mot en mer ekologisk riktning! Vi kommer också att berätta vad EM är och hur dessa kan användas på bästa sätt i din trädgård och hur du kan få friska, välmående och skörderika växter. Vad är Bokashi och levande jord? Du hittar svaren här.

Här under denna rubrik kommer vi att fylla på med infosidor om olika kategorier.

Vi har själva bokashifermenteringen, EMa mikroblösningens användningsområden, fermentering av hästgödsel, äppel, löv och gräsklipp.

Lär dig bokashi enligt grundprinciperna och lyckas!

Under rubriken Bokashins ABC hittar du de flesta ord förklarade, för bokashin har givetvis sitt eget ordförråd, och det kan vara ibland lite förvirrande att veta vad alla förkortningar och orduttryck betyder.

Du hittar även information om hur du gör ditt eget bokashiströ hemma.

Välkommen till facebooks för diskussion; Bokashiforumet

och på finska Finlands första och största bokashigrupp Bokashi Suomi

     

För handel till Sverige, besök den svenska web shopen www.bokashigarden.se

Logo BGtm teksti pngvvit.PNG
Bioja%20sankoon_edited.png
SS 2.png
Tohtorin Aloituspakkaus Black Mocca

Olika hinkar för olika familjers behov. Man behöver se till att bokashinken definitivt är lufttät.

En video om hur man gör en jordfabrik.
 

#bokashigarden, Bokashi Garden, Bokashi Garden Finland, fermentering, jäsning, bokashitillbehör


Spara, publicera och dela material från webbplatsen
Bokashi Garden Finland-hemsidan innehåller material som är skyddade av äganderätt, upphovsrätt och andra immateriella rättigheter.

Privat person
En individ får dela länkar eller delar av texter, till exempel sociala medier, förutsatt att Bokashi Garden Finland nämns i information som lånas från den här sidan.
Reproduktion, lagring (t.ex. på en dator eller utskrift) av innehåll eller delar av hemsidan är tillåtet endast för privat bruk.

Företag
(Ab, Tmi, privatperson osv.) får inte i någon form använda Bokashi Garden Finland-information för sina egna kommersiella syften.

Företag som besöker sidan, ansvarar för att inte lagra, kopiera, transkribera, distribuera eller överföra något upphovsrättsskyddat eller varumärkesmaterial som finns på hemsidan utan tillstånd från författaren eller rättighetsinnehavaren.
Alla rättigheter (om inget annat är avtalat) förbehålls.
     Bokashi Garden Finland är en webbplats som upprätthålls av Viidakkotohtori.

bottom of page