Yhteistyökumppanit

Viidakkotohtori   LOVIISA

Yritys sekä maahantuo bokashituotteita Suomeen että valmistaa bokashirouhetta ja mikrobiliuosta itse.

Toimii Bokashi Garden Finland-sivuston ylläpitäjänä.

Viidakkotohtorin verkkokaupassa on laaja valikoima tuotteita,  löytyy kaikki kompostoimiseen tarvittavat tuotteet ja tarvikkeet sekä myös puutarhan parhaaksi, EM-mikrobeja sisältäviä liuoksia ja muita tuotteita, esim. siivoukseen tarkoitettua luonnollisia puhdistusainetiivisteitä.

Katso lisää: www.viidakkotohtori.fi

Viidakkotohtori etsiinyt myös kivijalkakauppiaita jälleenmyyjiksi, koko Suomen alueelta.

Ota rohkeasti yhteyttä jos kiinnostuit; info@viidakkotohtori.fi

Viidakkotohtori on mukana kehittämässä:

Lappeenrannan Teknillinen Yliopisto LUT

"Näytämme tietä ja luomme uutta tieteen avulla

LUT:n tutkimus keskittyy ajankohtaisiin tekoja vaativiin asioihin. Etsimme ratkaisuja ilmastonmuutoksen hillitsemiseen, tuuli- ja aurinkovoiman edistämiseen, ravinteiden ja jätteiden kierrätykseen, puhtaan veden ja energian jatkuvaan saatavuuteen sekä kestävään liiketoimintaan.

Vahvuuksiamme ovat energiajärjestelmien systeemitason ymmärtäminen, koneiden ja laitteiden digitaalinen suunnittelu ja tuotanto sekä vaativat metallirakenteet erityisesti arktisissa oloissa.
Vihreä kemia, erotustekniikat ja tieteellinen laskenta ovat erityinen vahvuutemme."

LUT on tutkinut kesän 2016 aikana kuuden viikon koejaksona Lappeenrannan Sammonlahden hulevesikosteikon toimintaa. Hulevesikosteikon kahteen altaaseen sijoitettiin mutapalloja, jotka koostuvat savesta ja mikro-organismeista kuten hiivoista, sienistä ja entsyymeistä.

Tutkimus jatkuu lokakuun loppuun asti ja lopulliset tulokset valmistuvat loppuvuodesta. Mutapallojen vaikutusta seurataan viikoittain otettavilla näytteillä.

Sammonlahdessa käytettävät mutapallot on valmistanut loviisalainen pienyritys Viidakkotohtori.

Kivoja ideoita parvekkeelle:

Parveke.fi

Sivuston tavoitteena ja idea on auttaa sinua saamaan vinkkejä ja saada kaupunkiasukkaat hyödyntämään parvekkeitaan, olipa se sitten iso tai pieni, lasitettu tai lasittamaton. Laitetut parvekkeet vaikuttavat oman mielihyvän lisäksi myös koko asuinalueen viihtyisyyteen.
Parveke tarjoaa lisätilan, josta voi tehdä kukin tarpeidensa mukaisen pienoisparatiisin. Viihtyisän oleskelutilan tai todellisen lähiruo'an kasvatuspaikan.

Joten, onko sinulla parveke (tai terassi) joka tarvitsee ehostusta?

Parveke.fi:stä saat mahtavia ideoita miten voit sisustaaa ja hyödyntää parvekkeesi tai terassisi parhaalla tavalla!

Liity mukaan Facebookryhmään ja poimi talteen hyviä ideoita:

https://www.facebook.com/parvekeidea/?fref=ts

Jos sinulla on jokin yhteistyöehdotus mielessäsi, otathan rohkeasti yhteyttä puhelimitse, 044 566 2745 / Linda

© 2020 Bokashi Garden. Created with Wix.com


#bokashigarden, Bokashi Garden, Bokashi Garden Finland, kompostointi, fermentointi, bokashitarvikkeet

Sivustolla olevien materiaalien tallentaminen, julkaiseminen ja jakaminen

Bokashi Garden Finlandin sivusto sisältää materiaaleja, jotka ovat suojattuja omistusoikeuksilla, tekijänoikeuksilla ja muilla immateriaalioikeuksilla.

Yksityinen henkilö

Yksityinen henkilö saa vapaasti jakaa linkkejä tai osia teksteistä, esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, jos vieressä on tieto että se on tältä sivulta lainattua tekstiä.

Palvelun sisällön tai osan kopioiminen, tallentaminen, (kuten tallentaminen tietokoneelle tai tulostaminen) yksityiseen käyttöön on sallittu.

 

Yritykset

(Tmi, yksityinen henkilö jne) eivät saa missään muodossa käyttää Bokashi Garden Finlandin tietoja omaan kaupallisiin tarkoituksiin.

Bokashi Garden Finland on Viidakkotohtorin ylläpitämä sivusto.

Sivuilla vieraileva yritys vastaa siitä että ei tallenna, kopioi, muunna tekstejä, levitä tai välitä verkkopalvelussa olevaa tekijänoikeudella tai tavaramerkkioikeudella suojattua materiaalia ilman tekijän tai oikeudenhaltijan lupaa.      

Kaikki oikeudet, joista ei olla sovittu erikseen, pidätetään.