Käyttöohjeet

Bokashi- ja EM-tuotteiden käyttöohjeet

Täältä löydät Bokashi- ja EM-mikrobituotteiden käyttöohjeet.

Klikkaa auki pdf.

Tällä hetkellä ei saatavilla.

Laimennustaulukko

HUOM: Käyttöhjeiden materiaali ovat Copyright-suojattuja (©2017 Viidakkotohtori ) Ohjeiden sisällön tai osan kopioiminen, tallentaminen, julkaiseminen, tai jakelu ilman oikeuksienomistajan lupaa on kielletty, lukuun ottamatta yksityistä käyttöä varten (kuten tallentaminen tietokoneelle tai tulostaminen yksityiseen käyttöön).

Bokashi Garden Finlandin tietoja ei saa missään muodossa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin.

© 2020 Bokashi Garden. Created with Wix.com


#bokashigarden, Bokashi Garden, Bokashi Garden Finland, kompostointi, fermentointi, bokashitarvikkeet

Sivustolla olevien materiaalien tallentaminen, julkaiseminen ja jakaminen

Bokashi Garden Finlandin sivusto sisältää materiaaleja, jotka ovat suojattuja omistusoikeuksilla, tekijänoikeuksilla ja muilla immateriaalioikeuksilla.

Yksityinen henkilö

Yksityinen henkilö saa vapaasti jakaa linkkejä tai osia teksteistä, esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, jos vieressä on tieto että se on tältä sivulta lainattua tekstiä.

Palvelun sisällön tai osan kopioiminen, tallentaminen, (kuten tallentaminen tietokoneelle tai tulostaminen) yksityiseen käyttöön on sallittu.

 

Yritykset

(Tmi, yksityinen henkilö jne) eivät saa missään muodossa käyttää Bokashi Garden Finlandin tietoja omaan kaupallisiin tarkoituksiin.

Bokashi Garden Finland on Viidakkotohtorin ylläpitämä sivusto.

Sivuilla vieraileva yritys vastaa siitä että ei tallenna, kopioi, muunna tekstejä, levitä tai välitä verkkopalvelussa olevaa tekijänoikeudella tai tavaramerkkioikeudella suojattua materiaalia ilman tekijän tai oikeudenhaltijan lupaa.      

Kaikki oikeudet, joista ei olla sovittu erikseen, pidätetään.